Evenementen Organisatie

Evenementen Organisatie

Naast het verzorgen van artiestenboekingen, zijn wij ook gespecialiseerd in complete evenementen organisatie.  Wij organiseren jaarlijks diverse publieksevenementen zoals:

 • Mega Hollands XXL
  Meezingen, meedeinen en die handen in de lucht met de beste Nederlandstalige artiesten van dit moment.
 • Fout XXL
  Een foute party met een knipoog naar de 90’s, 00’s en de hits van nu.
  Alle bezoekers zijn verkleed wat een ongekende sfeer geeft!
 • 90s Are Back
  Terug naar de jaren 90! Van happy hardcore tot Eurodance alles komt voorbij.
 • Disco Boogie Wonderland
  Let’s Dance! Terug naar de gouden tijden; de 70’s en 80’s! We nemen je mee naar de tijd van DISCO. Stil staan is geen optie tijdens Disco Boogie Wonderland.  Alle bekende disco platen komen voorbij op deze avond.

 

Openbaar Evenement

Naast onze eigen concepten verzorgen wij ook de totale organisatie van openbare evenementen van bijvoorbeeld voetbalverenigingen denk hierbij aan jubileums.

Besloten Evenement

Een besloten feest zoals de organisatie van uw bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag nemen wij ook voor onze verantwoordelijkheid

Er zijn talloze mogelijkheden om een event weg te zetten en in te vullen. Wij luisteren graag naar de wensen van de klant, om samen tot een perfect resultaat te komen.
We komen graag langs om meer over ons te vertellen, de werkwijze of voor een  vrijblijvende offerte.

Voordeliger dan u denkt
Door onze interne contacten en jarenlange ervaring kunnen wij een full service productie aanbieden voor een scherpe prijs.
Tenten, decoratie, drank, toiletten, podium, licht en geluid,  een eigen consumptiemunt of het perfect getapte biertje. Wij regelen het allemaal

Bel ons! +31 (0)85-060 40 35