Over BD Bookings

Over BD Bookings

Uw entertainment is onze zorg

Bent u op zoek naar entertainment voor uw evenement of bedrijfsfeest? Op zoek naar een boekingskantoor met veel ervaring en graag met u mee denkt? BD Bookings is het kantoor met ruime ervaring en beschikt over een flinke dosis entertainment kennis.
Onze kernwoorden zijn persoonlijk contact, korte lijntjes en duidelijke afspraken.

Wij denken graag met u mee

Wie is BD Bookings? BD Bookings staat voor ‘’Berry Daamen Bookings’’. Wij regelen professioneel entertainment voor ieder soort gelegenheid. Denk hierbij aan openbare evenementen, bedrijfsfeesten, bruiloften of carnaval.

Het begon toen ik als klein jochie de wereld van entertainment indook. Als zanger om exact te zijn. Wat begon bij lokale, kleinschalige optredens, monde in 2010 uit in mijn debuutsingle. Daarna ontwikkelde ik mijn eigen sound verder en bracht nog talloze singles uit. Inmiddels ben ik gestopt met optreden om mezelf vol te richten op mijn bedrijf.

Door mijn grote netwerk van artiesten en aanverwante bedrijven, werd ik meer en meer een bemiddelaar tussen hen en hun klanten. 
Dit goot ik verschillende concepten zoals BD Bookings.
BD Bookings is een professioneel boekingsbureau en verzorgt boekingen voor honderden Nederlandse Artiesten, bands en acts.

Wij zijn volledig onafhankelijk, hierdoor kunnen wij u als klant het beste advies geven.
Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk, het stelt ons in staat om een goede indruk te krijgen van het soort zaak en of evenement.

Naast het verzorgen van boekingen, verzorgen wij ook totale producties van openbare en besloten evenementen, vanaf 2020 bieden wij ook horecapersoneel aan.

BD Bookings staat voor eerlijk advies en het maken van duidelijke afspraken die steevast worden nagekomen.

Tot ziens!

Berry Daamen
BD Bookings