Thomas Berge boeken

Thomas Berge boeken

Thomas Berge

Thomas Berge boeken? Deze ras artiest loopt al wat jaren mee en is weer helemaal terug! Boek Thomas Berge voor uw feest of evenement bij BD Bookings. U ontvangt snel een reactie terug op uw aanvraag.

Thomas Berge boeken

De succesvolle carrière van Thomas Berge begon in 2006 waarin hij als jongste artiest ooit de Zilveren Harp won. Erna volgde diverse nummer-1 hits in de Single Top 100,  waaronder de prachtige vertolking van het nummer “Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn “  origineel van Gordon (tijdens het populaire tv programma Beste Zangers) en meerdere eigen volledig uitverkochte concerten in de AFAS Live (toen nog Heineken Music Hall). Daarnaast is Thomas ook auteur van succesvolle tracks voor andere artiesten zoals: ‘Leef’ van André Hazes.

De goedlachse Thomas heeft zijn vizier op scherp en hij laat zich door niemand afleiden van zijn doel: zijn bijzondere talent inzetten om te zingen voor iedereen die het wil horen. Met liefde en passie.

De nieuwe single wordt ondersteund met een prachtige videoclip waarin het verhaal van een verlangen naar geborgenheid, warmte en liefde sterk naar voren komt. Hierin zijn de vertrouwde gezichten en dierbaren van Thomas Berge omringd met elkaar. Want thuiskomen is natuurlijk meer dan alleen een fysieke plek.

De nieuwe single ‘Thuis Bij Jou’ is vanaf vandaag overal te beluisteren. 

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Thomas Berge boekingsformulier