Sam Vanvelthoven boeken

Sam Vanvelthoven

Sam Vanvelthoven boeken? BD Bookings verzorgd exclusief de boekingen van Sam Vanvelthoven.
Sam is een jong talent die op ieder gelegenheid past; een verjaardag, bruiloft of openbaar evenement. Overal weet hij er een feest van te maken en uw gasten zullen versteld staan hoe muzikaal deze jonge volksheld is.

Informatie Sam Vanvelthoven

Sam Vanvelthoven steekt het niet onder stoelen en banken dat zijn passie zingen is. Meerdere filmpjes die Sam op social media plaatste bewijzen dat hij echt wel talent heeft. Nadat hij in 2018 bij Manfred Jongenelis z’n eerste single ‘Als ik later eens trouw’ opnam en lanceerde heeft het jonge ‘artiestje uit de dop’ uit Roosendaal maar één doel….. artiest worden. Gezien de positieve reacties van het publiek kan dat zo maar zijn toekomst worden.

Sam Vanvelthoven boeken

Begin 2019 verscheen de opvolger ‘Ik vind jou leuk’. Ook dit lied werd goed opgepakt en daarmee was het bewijs geleverd dat Sam geen ‘eendagsvlieg’ bleek te zijn. Eind juni 2019 zag z’n derde single ‘Ga dan’ het levenslicht. Sam heeft z’n huiswerk goed gedaan en vertelde ons dat het van oorsprong Duitse lied in 1996 door de toen 14 jarige Demis een Nederlands jasje kreeg. Twaalf jaar later blies Jannes met een aangepaste tekst ‘Ga dan’ nieuw leven in. Omdat Sam tijdens zijn optredens de versie van Demis ook regelmatig zong leverde hem dat vaak leuke reacties op van het publiek. ‘Op een gegeven moment was ik samen met m’n moeder onderweg naar zangles en vertelde haar dat ik eigenlijk ‘Ga dan’ op single uit wilde brengen. Met dat verzoek gingen we naar Manfred. Hij heeft het muzikaal behoorlijk onder handen genomen. 

Boekingen van Sam Vanvelthoven

Inmiddels heeft Sam een eigen (volwassen) stem geluid gecreëerd, staat op grotere evenementen en brengt goede volkse liedjes uit.  Zijn laatste single Wat Moet Ik Doen, is een zeer aanstekelijk nummer die het tijdens de live optredens goed doet! Tijdens een optreden kunt u naast eigen nummers ook bekende hits verwachten. Van John West tot een Hazes medley, alles komt voorbij.

Sam Vanvelthoven boeken doet u eenvoudig en exclusief bij BD Bookings.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Sam Vanvelthoven boekingsformulier