Raymon Hermans boeken

Raymon Hermans boeken

Raymon Hermans

Raymon Hermans wordt op 18 maart 1994 geboren in Roosendaal en groeit op in St. Willebrord. In zijn jeugd staat er één ding centraal en dat is muziek, overal waar hij gaat en staat. Al snel was het duidelijk: Raymon Hermans is een geboren artiest. Met de tracks “M`n Favoriet” en “Hypnose” scoort Raymon Hermans in 2016 twee hit-singles in het land waarmee zijn doorbraak een feit is. De pakkende tracks met stevige en dansbare beats worden dan ook door heel Nederland gedraaid door vele DJ’s en ze leveren in korte tijd miljoenen streams op.

Raymon Hermans boeken

De daaropvolgende singles worden stuk voor stuk succesverhalen. Zo scoren verder “Fenomeen “, ” Nu of Nooit” en “Al Laat” in de hitlijsten. In oktober 2017 verschijnt het langverwachte zelfgeschreven debuutalbum “M`n Favoriet”. Met de single van het album gevallen was Raymon te gast in het AVROTROS NPO1 TV-programma Sterren Muziekfeest Op Het Plein. Met bij elkaar 25 miljoen streams op Spotify en YouTube wordt het album dan ook een enorm succes en is de muzikale basis gelegd.

Raymon Hermans inhuren

Inmiddels heeft Raymon Hermans zo’n 250 optredens per jaar door heel Nederland en zelfs buitenland waaronder bekende festivals zoals Dutch Valley, Intents Festival, Wish Outdoor, Rebirth Festival, Paaspop en 7th Sunday en wordt de zomer gevierd met een tour langs Lloret de Mar, Gran Canaria, Salou en Mallorca.

Boekingen Raymon Hermans

Van festival tot kroeg, van feesttent tot voetbalkantine, zijn tracks M`n Favoriet, Nu of Nooit, Hypnose & Fenomeen, Gevallen worden bij iedere show volop meegezongen!

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Raymon Hermans boekingsformulier