Q Music The Party boeken

Q Music The Party Boeken

Q Music The Party

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Qmusic Foute Party is een complete show en al jaren de populairste garantie voor Feest! 4 uur lang de aller Foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s. Het adembenemende decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Duizenden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve en populairste show van Nederland. 

Q-Music The Party boeken

Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. Qmusic Foute Party is identiek aan the Party alleen de muziek en visual zijn 100% Fout.

Q-Music The Party inhuren

Q-music Foute Party kenmerkt zich door de meest indrukwekkende DJ booth bestaande uit 18 TFT schermen voor video en visuals, een opvallende leddecor met bigscreens, en natuurlijk de beste foute muziek! Als aanvulling hierop is nu ook een spectaculaire lasershow te boeken. Duizelingwekkend indrukwekkend! 

EXTRA: 2 lasers, 8 x 10 min verdeeld over 4 uur: meerprijs op aanvraag!

Q-music The Party 4 uur fout boeken

Het is ook mogelijk om de foute party van Q music te boeken ipv the party krijg je 4 uur fout.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Q Music The Party boekingsformulier