Jose Sep boeken

Jose Sep Boeken

Jose Sep

Als je heerlijk wil meezingen en uit je dak wil gaan boek je José Sep. Deze spontane en sprankelende zangeres weet met haar herkenbare liedjes een groot publiek te boeien. Door het hoge feestgehalte in haar muziek zet zij menig feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop.
Bekend van de kroegen hits ‘Ik weet dat er een ander is’, ‘Adios Amor’ en ‘In de nacht ben jij gekomen’ waarmee zij maar liefst 9 weken in de Oranje TOP 30 stond.

Jose Sep boeken

Afgelopen voorjaar had zij in Vlaanderen een mooie hit in duet met Steve Tielens. “Ga je vanavond met me mee?” stond wekenlang hoog in de Ultra top 50 en veroverde een 2de plaats in de Vlaamse tien van MENT TV. Te zien en te horen in Hart voor Muziek, MENT TV, Radio NL tours en op het gezelligste feest van Nederland: DUTCHVALLEY. De opwarming van het MEGA PIRATEN FESTIJN in Gelredome Arnhem en in 2019 op de aftrap van het festivalseizoen: PAASPOP.

Boekingen van Jose Sep

Haar optreden staat bol van (eigen) feestnummers tot herkenbare covers met een knallende beat. Denk aan medleys van o.a. Alpenzusjes, Jetti Paletti, en feeststampers als “Ademloos door de nacht”, “Ik wil je” “Ik ben met jou niet getrouwd” en Dans je de hele nacht met mij”.
Maar ook super dikke nieuwe remakes van “Costa del Sol” en Eviva Espagna”. Laat haar optreden uw feest zijn!

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Jose Sep boekingsformulier