Evert van Huygevoort boeken

Evert Van Huygevoort boeken

Evert van Huygevoort

Evert Van Huygevoort boeken

Evert van Huygevoort boeken? Evert van Huygevoort boekt u exclusief bij BD Bookings.
Evert Van Huygevoort boeken op uw evenement of feest?

Bent u opzoek naar een artiest die met zijn eigen liedjes op weg is om een geheel eigen sound te creëren?  Evert van Huygevoort mag gezien worden als een van de meest belovende zangers die Nederland momenteel rijk is. Zijn liedjes zijn dermate populair dat ze veelvuldig op de Nederlandse radio zenders te horen zijn. Op YouTube en de streaming sites behalen ze hoge aantallen. Op streamingsplatform Spotify worden zijn nummers al meer dan miljoenen keren beluisterd. Singles zoals o.a ” laten we gaan dansen ”, ”dat doe jij ” en  ”zomernacht” ( cover van summerjam ) zijn dansbare nummers die de dansvloer meteen vol krijgen. Tijdens een optreden van Evert komen naast eigen nummers ook populaire nummers van andere artiesten voorbij.

 

Evert Van Huygevoort boeken

Ook collega artiesten merken Evert’s singles op, zoals Wesley Klein en Roy Donders die Evert’s single ‘Al Mijn Maten’ als duet opnamen.

Met de nieuwe single ‘manana’ heeft Evert wederom een schot in de roos te pakken, en laat hij zien over een volstrekt eigen geluid te beschikken.

 

Ik Spring Voor Nac Evert

Naast zingen heeft Evert nog een andere passie en dat is zijn voetbalclub NAC Breda. In Breda is Evert dan zeker geen onbekende en bracht het nummer ” Ik Spring Voor Nac ” Uit. Dit nummer word veelvuldig gedraaid in de voetbalkantines en is op spotify al meer dan 2 miljoen keer beluisterd.

Boekingen Evert van Huygevoort

Wilt u Evert Van Huygevoort boeken? Neem dan gerust contact op met ons. Wij verzorgen exclusief de boekingen voor Evert van Huygevoort.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Evert van Huygevoort boekingsformulier