Bizzey boeken

Bizzey boeken

Bizzey

Nadat hij in 2006 debuteert met zijn single ‘The Fur’ is Bizzey jarenlang succesvol MC van onder meer Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack. Als lid van Yellow Claw rijst zijn ster al helemaal tot grote hoogte. 

Bizzey boeken

Leo Roelandschap komen we als Bizzey in 2006 al tegen in de hitparade op The Fur. Na samenwerkingen met Don Diablo (This Way (Too Many Times) en Sidney Samson (Let’s Go) vormt hij met Jim Taihuttu en Nils Rondhuis in 2010 het trio Yellow Claw. Ze scoren hits als Krokobil, Shotgun en Till It Hurts.

Boekingen van Bizzey

In 2016 besluit Bizzey de groep te verlaten om meer tijd te hebben voor zijn familie en vrienden en om zich met zijn solo-activiteiten meer met Nederland te kunnen bezig houden.. Sindsdien focust hij zich weer op zijn solo act. Back to Bizzey dus! Om zijn terugkeer te vieren brengt Bizzey track na track die goed zijn voor miljoenen views & streams. Het eerste wapenfeit is een samenwerking met Kraantje Pappie op de track De Manier. Met diezelfde Kraantje Pappie, maar ook met Jozo verschijnt in juni van 2017 het nummer Traag waar hij een maand later ook te horen is op C’est La Vie van The Partysquad. 

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Bizzey boekingsformulier