Bart Schuermans boeken

Bart Schuermans

Wilt u Bart Schuermans boeken? Bart Schuermans boeken kan via BD Bookings! Hieronder vind u meer info over Bart Schuermans.

Bart Schuermans, geboren in 1973 en opgegroeid in een muzikale familie waar zingen op feestjes de standaard was. In 2007 Had Bart een bescheiden hitje tijdens het carnaval met “laat de lampen nou maar zwaaien” een nummer wat in 2023 in een up to date jasje opnieuw uitgebracht gaat worden. Voor Corona richtte Bart zich vooral op het carnaval met als resultaat 4 singles geproduceerd door Andre Kooiman. Na corona namen de boekingen weer toe en ontdekte mensen dat Bart meer in zijn mars had dan alleen carnaval. Resultaat was een volle agenda met de meest uiteenlopende optredens.

Bart Schuermans Boeken

Zomer 2022 heeft Bart de samenwerking opgezocht met Frank Verkooyen voor het produceren van een nieuwe feestplaat. De samenwerking smaakte al meteen naar meer! Het resultaat mocht er zijn “een maandag zonder kater” is een kroegenknaller die je niet snel uit je hoofd krijgt! Naast Nederlandstalige (Feest) muziek is de muziek van Elvis Presley Tom Jones en het jaren 70-80 repertoire niet vreemd. Bart is dus een allround zanger die breed inzetbaar is., Van Hazes tot Elvis en van Django Wagner tot Tom Jones. Maatwerk is mogelijk! In Januari 2023 komt er al een nieuwe feestplaat uit van Bart Schuermans houdt de socials in de gaten.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Bart Schuermans boekingsformulier