Marco Schuitmaker boeken

Marco Schuitmaker boeken

Marco Schuitmaker

Marco Schuitmaker boeken? Boek Marco Schuitmaker voordelig en snel bij BD Bookings!
Marco Schuitmaker breekt in 2023 door met zijn hit van ” De Engelbewaarder” en is niet meer weg te denken op alle grote en kleine podia in Nederland.

Deze veelbelovende Nederlandstalige artiest is geboren in Oude Pekela en heeft zich de laatste jaren op de kaart weten te zetten met zijn frisse sound en altijd brede glimlach. Marco Schuitmaker is zeer geschikt om te boeken voor een Nederlandstalig feest, communiefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, tentfeest of een Hollandse avond.

Zijn hoge gunfactor gecombineerd met Marco’s gezellige, vrolijke en dansbare muziek blijkt dé mix voor succes. Ondanks zijn leeftijd (1999) heeft hij nu al een volle agenda met optredens door het hele land. Deze volkszanger is o.a. een graag geziene gast op het Mega Piraten Festijn en zijn hit ‘Engelbewaarder’ staat in vele Nederlandstalige hitlijsten (SterrenNL en RadioNL) op nummer één. Insiders spreken van ‘een nieuwe’ Mart Hoogkamer en de frisse opvolger van Tino Martin. Men verwacht dat er voor Marco Schuitmaker, op zeer korte termijn, een grote toekomst in het verschiet ligt. Voor deze altijd nuchtere Nederlandstalige zanger is het een droom die nu al uitkomt!
https://www.traditionrolex.com/16

Marco Schuitmaker Boeken

Ook verzorgt BD Bookings de boekingen voor deze volksheld, naast Marco Schuitmaker boek je ook Mart Hoogkamer of Tino Martin bij ons. Neem vrijblijvend contact op.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Marco Schuitmaker boekingsformulier