John de Bever boeken

John de Bever

John de Bever is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. De toenmalige single van Johnny  ‘Als ik later eens trouw’ is een regelrechte hit geworden. Meer dan 100.000 exemplaren zijn er destijds verkocht (tv-optredens in o.a. Op Volle Toeren). John’s naam was gevestigd!

Biografie John De Bever

Op 16 jarige leeftijd koos John de Bever voor een voetbalcarrière. In 1997 is hij uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ in Brazilië. John de Bever speelt ruim twintig jaar betaald voetbal in België en speelt bij FC Den Bosch en FC Dordrecht (Nederlandse Eredivisie).  
Met hits als ‘Wanneer, wanneer, wanneer’, ‘Daar sta je dan’, ‘Oh jij ja jij’, ‘Nooit meer alleen’, ‘Net als vroeger’, ‘Dans tot de morgen’, Una Fiesta Del Amor en ‘Kom in m”n armen’, bereikt John met zijn gevoelige en unieke stemgeluid een groot publiek en breidt zijn grote schare fans zich in een snel tempo uit.

In 2006 krijgt de jarenlange vriendschap met zangeres Anny Schilder een muzikaal vervolg. Het door John de Bever en Anny Schilder zelf geschreven nummer ‘Toen kwam jij’ is op single uitgebracht en een tijd van gezamenlijke optredens en muzikale avonturen breekt aan.

Jaarlijks presenteert John de Bever op 1 januari een nieuw product tijdens de ‘John de Bever NieuwjaarsParty’.

In januari 2008 (na de release van het duet ‘Vrouw van mijn Dromen’ met Frank Verkooijen) presenteert John de Bever zijn vierde album ‘Kom eens dicht bij mij’ en de DVD ‘John de Bever in Parijs’.  De eerste ‘John de Bever V.I.P Dinnershow’ op maandag 26 mei is volledig uitverkocht.

De Oranje single ‘Voor Oranje’ is speciaal voor het EK 2008 opgenomen. Mede door het verzoek van Hans Kraay Jr. is er veel media-aandacht geweest. De vervolg single ‘Una fiesta del amor’  behaalde de 24ste in de Single Top 100.

Na de release van de maxi-single ‘Niemand zal het ware weten’ behaald het album ‘Geef je over aan de Liefde’ de 44ste plaats in de Dutch Album Top 100.
Na de single ‘Mensen Kijken en Wijzen’, de duetsingle ‘In deze Liefdesnacht’ (samen met Liesbeth) en de single ‘Ben jij Alleen?’ wordt in de zomer van 2010 ‘Een vrolijk Liedje (Viva La Vida)’ uitgebracht. De single behaald de 39ste plaats in de Dutch Single Top 100.

De CD/DVD ‘Ik heb maling aan wat mensen zeggen’ (2010) wordt opgevolgd door de duo-single ‘Ik heb maling aan wat mensen zeggen’ – ‘Kleine Leugenaar’. John de Bever scoort een unieke hitprestatie (enkel The Beatles gingen hem voor)! John de Bever stond met twee tracks, van één single, genoteerd in de Dutch Single Top 100!

De single ‘Je bent de Knapste, de Mooiste en Zo Spontaan’ stijgt twee weken na release, 29 plaatsen in de Single Top 100 en staat evenals de voorgaande singles ook genoteerd in de Sterren.nl Top 20 (uitgezonden op Ned.1 TV) en in de Radio NL TV Oranje Top 30. Ook de formule ‘John de Bever & Friends’ in ‘De Vrachtkar’ in Reusel is een succes! Driemaal per jaar gaan honderden fans uit hun dak!

Op 5 november 2011 vindt de tweede editie van de ‘John de Bever V.I.P DinnerShow Live’ in de ‘Collse Hoeve’ te Nuenen plaats.

Vanaf september 2011 is John de Bever ambassadeur van Stichting Solink. Met de release van ‘Als een Hemel zonder SterrenLicht’ wordt het startschot voor een langdurige samenwerking gegeven.

Optreden John de Bever Boeken

Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid waarmee hij menigeen raakt. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

Volkszanger boeken

John de Bever is al jarenlang een rasartiest!  

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

John de Bever boekingsformulier