Jan Biggel boeken

Jan Biggel Boeken

Jan Biggel

Jan Biggel Boeken?  Bij ons ontvangt u altijd een snelle reactie op uw aanvraag.

Jan Biggel Boeken

Kerstkindje Jan Biggel is wereldberoemd in het Brabantse Liempde en verre omstreken met de echte klompensound. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk Ons Moeder Zeej Nog. Samen met Arno Sloot maakte hij ‘Ik Wil Alleen Liken’ en ‘We Gaan Op Stap’. Met zijn kamer vullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van ‘Ons Moeder Zeej Nog’ opgefrist en verscheen de singel met de Alpenzusjes, ‘Superman’. Daarna heeft hij de samenwerking met Special Krew gezocht, waar het nummer ‘Stuiteruh’ uit kwam. Een energiek, uptempo nummer waar de grond van trilt!
Voor het WK verscheen de Oranje single. Jan Biggel schreef voor carnaval 2023 de plaat, Als Bij Ons D’n Haon Weer Kraait…

En de recente single ‘Lilluke Linda’ is inmiddels ook een niet te missen meezinger op menig feest. Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. Wij durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest!

We durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest.

 

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Jan Biggel boekingsformulier