Wilbert Pigmans boeken bij BD Bookings

Wilt u Wilbert Pigmans boeken? Bent u op zoek naar een artiesten bureau om Wilbert Pigmans te boeken? Wilbert Pigmans is een gezellige zanger die van ieder feest het beste feest maakt. Hij heeft een groot entertainment gehalte en brengt verschillende echte meezing medley’s ten gehore. Hij is onder andere bekend van zijn optreden met de mannen van Opgeblazen waarmee hij het nummer De Toreador uitvoert! Wilbert Pigmans boeken doet u snel en voordelig bij BD Bookings!

Wilbert Pigmans direct boeken?

Wilbert Pigmans De Toreador Boeken

Maak kennis met Wilbert Pigmans

Als u Wilbert Pigmans boeken kiest dan kiest u voor een in Den Bosch geboren en getogen zanger. Wilbert Pigmans ging in zijn jeugdjaren veelvuldig naar single en album presentaties van zangers en zangeressen uit zijn buurt. Daar werd hij enorm enthousiast van en hij wilde dit zelf ook gaan doen. Hij besloot dus om te gaan zingen! In 2006 verscheen Wilbert Pigmans eerst single met de titel: ‘Meisje uit mijn dromen’. De plaat rouleerde op diverse Nederlandstalige radiostations en kreeg een bescheiden bekendheid. Wist u dat Wilbert Pigmans zelfs huiszanger geworden is van de skihut in Rotterdam? Wilt u graag weten wat de mogelijkheden met Wilbert Pigmans boeken zijn? Wij vertellen u graag meer over onze artiesten.

De unieke feestexplosie: Wilbert Pigmans boeken

Bij Wilbert Pigmans boeken, boekt u een ware feestexplosie. Niet is hem te gek. Hij kent een breed assortiment nummers en zingt ook geregeld verzoeknummers. Hij wordt ook wel de wandelende jukebox genoemd. Tijdens zijn optredens volgen de actuele hits en medleys elkaar in hoog tempo op. Hij is in korte tijd een ware hit geworden. Wilbert zit niet graag stil en blijft altijd doorgaan. Hij reist van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot après-ski feest. Het maakt niet uit waar het is, als hij maar op kan treden. Het podium is zijn thuis en daar is hij het allerliefste. Overal weet Wilbert het publiek voor zich te winnen met zijn geweldige performance en hij is dan ook een graag geziene gast op feesten en partijen.

Over BD Bookings

BD Bookings is een artiesten bureau waar u verschillende artiesten voor op locatie kunt boeken. Wij hebben het grootste aanbod artiesten in allerlei prijsklassen. Bij ons kunt u voor een betaalbare prijs een artiest boeken. Omdat wij persoonlijk contact belangrijk vinden, gaan wij graag eerst in gesprek met u om uw wensen te horen. Wij geven gratis advies wanneer welke artiest te boeken is. Al onze artiesten hebben podiumervaring en maken van uw feest een groot feest! Wilt u graag meer weten over BD Bookings en de artiesten die u bij ons kunt boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilbert Pigmans boekingsformulier