Mega Hollands XXL

ZINGEN, DANSEN EN ALLE HANDEN VAN LINKS NAAR RECHTS. TIJDENS DE GEZELLIGSTE HOLLANDSE AVONDEN, ZING MEE MET DE BESTE NEDERLANDSE ARTIESTEN!

MEE ZINGEN MET DJANGO WAGNER, TINO MARTIN OF JOHN WEST

MEGA Hollands is het avondje uit voor liefhebbers van het Nederlandstalige lied. Wij staan garant voor de beste artiesten, mooie aankleding, een mooie show van licht en altijd een gezellige sfeer!  

AANKOMENDE EVENTS

07/11/2021 Willem Barth's Gipsy Party

09/04/2022 Rucphen Zingt Hollands XXL

Optredens van oa Tino Martin, Django Wagner, Wesley Klein, Jeffrey Heesen, Ferry de Lits, Robert Pater, Nick Koot, Rudy de Wit, Sam Vanvelthoven, Simone Eversdijk, Tony vd Dungen en Jeroen Rommers.

INFO VIP Tickets

Bij een aantal events verkopen wij reguliere kaarten en/of VIP kaarten. VIP kaarten zijn ALL IN tickets met vrije inloop in zaal. Wij zorgen dat er genoeg statafels met enkele krukken per tafel staan. Deze zijn niet op reservering. We raden dan ook altijd aan om op tijd te komen voor aanvang show.

VIP polsband die toegang verleend tot het VIP gedeelte
Incl. Bier, Fris, Wijn en Mixdrankjes
Gratis Garderobe
Luxe koude hapjes
Bittergarnituur
Bediening
Statafels met krukken
Luxere WC’s die tijdens het event schoon worden gemaakt

Laco Sportcentrum
Kozijnenhoek 21
Rucphen

Parkeren kan op de parkeerplaats van de sporthal.
Deur open: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur
Einde 01.00 uur

I.v.m. het coronavirus kon Rucphen Zingt Hollands het afgelopen jaar helaas niet doorgaan. Het gehele event is verplaatst naar 9 april 2022, alle tickets zullen geldig blijven.  Alle kopers worden op de hoogte gehouden per mail.