Zanger Kafke boeken

Zanger Kafke

Wilt u Zanger Kafke Boeken? Boek dan Zanger Kafke voor de beste prijs bij BD Bookings. Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn eerste single “Onze Dag” is een regelrechte hit.  Nog steeds is treed Kafke door heel het land op en is niet meer weg te denken op het podium. Waar hij komt is het een groot feest! Boek daarom Zanger Kafke voor 100% feest garantie!

Zanger Kafke boeken

Ondanks de in de eerste maanden niet altijd even zuivere zang blijkt ‘Kafke’ een ras echte entertainer. Binnen een half jaar zijn, zijn nummers al meer dan 500.000 keer gestreamed, is een radio debuut live bij 3FM een feit en gaat het Zuiden elk weekend los op de dansbare Nederlandstalige hitjes van Zanger Kafke!

Boekingen van Zanger Kafke

In 2018 trekt hij de ingezette lijn door. Eind april brengt hij zijn zomerse single ‘Springen’ uit, worden naast tientallen optredens bekende Brabantse festivals zoals Rebirth, Intents en 7th Sunday afgevinkt en wordt de zomer gevierd met een tour langs Lloret de Mar, Albufeira, Gran Canaria, Salou en Mallorca! Ook is zanger Kafke een zeer gewaardeerde Kermis artiest en zet hij menige feesttenten op zijn kop.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Zanger Kafke boekingsformulier