Yves Berendse boeken

Yves Berendse

Yves Berendse Boeken? Bent u opzoek naar een ras artiest met een loep zuivere stem? Boek dan zeker Yves Berendse voor de beste prijs bij BD Bookings.

De getalenteerde Zandvoortse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem. Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamcafé de Klikspaan. Diverse artiesten traden deze avond voor Yves op en het was die avond dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn stamcafé de microfoon ter hand nam en de gasten vermaakte met zijn optredens, wat eigenlijk met een geintje ontstond pakte voor Yves uit tot een passie.

Yves Berendse boeken

Yves repeteerde vele avonden na zijn studie, diverse covers en zijn repertoire varieerde van Gordon tot Rene Froger en van Guus Meeuwis tot Tom Jones en werd gevraagd om wekelijks de entertainment te verzorgen in zijn stamcafé de Klikspaan dit werd een succes en iedere laatste zondag van de maand nodigde Yves een collega zanger uit in Zandvoort ,zodoende deed hij veel ervaring op. Yves nam zanglessen en liet eigen orkestbanden maken om zich te onderscheiden van de vele zangers en zangeressen . Hij nam deel aan diverse Talentenjachten en verwierf overal minimaal een top 3 notitie door het gehele land. Dit sterkte Yves om zijn ziel en zaligheid te gaan richten op muziek. Dit werd versterkt door de verzoeken die binnen kwamen en komen voor optredens, van Amsterdam tot Groningen van Zandvoort tot aan Maastricht en zelfs in buitenland waar Yves in Spanje, Ibiza, Curacao een veel gevraagd zanger is geworden.

Hoe gaat het nu met Yves Berendse?
Op 9 februari 2022 brengt Yves zijn nieuwe single VOORGOED VOORBIJ uit. Het is een tijdloze ballade die gaat over iemand loslaten waar je van houdt. Achter het nummer zit een bijzondere lading; het nummer is geschreven door Rosetty de Ruiter, voormalig schrijfster en componiste van bekende Hazes SR hits. Rosetty schreef dit nummer in 2002 en was eigenlijk bedoeld voor André Hazes SR. Toen hij dit lied voor het eerst hoorde wilde hij het graag uitbrengen. Dit is er echter nooit van gekomen. “Ik voel mij enorm vereerd dat ik dit nummer alsnog mag uit brengen”.mer geschreven door Billy Dans, Hansen Thomas, Mark Pattiapon en Yves Berendse zelf en geproduceerd door Justin Pieplenbosch.

Yves Berendse Live in Het Concertgebouw
Op 2 mei 2022 gaf Yves Berendse met zijn band o.l.v. Bas van de Heuvel in een uitverkocht Concertgebouw een avondvullend concert.

Een onvergetelijke avond waarin eigen liedjes en prachtige covers omlijst werden door de prachtige ambiance van een van de mooiste concertzalen van de wereld! In Juli 2022 kwam het live album uit: “Yves Berendse Live in het Concertgebouw” met de mooiste liedjes van dit concert.

in november 2023 geeft Yves een conccert in het AFAS live deze is maanden van te voren uitverkocht. We weten het nu zeker we kunnen niet meer om Yves Berendse heen.

 

Yves Berendse boeken doe je bij BD Bookings, neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijs aanvraag.

 

 

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Yves Berendse boekingsformulier