William Janz boeken

William Janz

Op 5 juni 1974 zag William Jansen in Den Haag voor het eerst het daglicht,als zoon van Elly en Wim Jansen. Op zijn 9e jaar bleek al dat hij een muzikaal jongetje was. Hij kreeg gitaarles van z’n Opa. De kleine William, vond het gitaar spelen leuk, maar….. erbij zingen, dat was het helemaal voor hem. Op de lagere school werden zijn muzikale talenten ook al opgemerkt. Zo speelde hij in diverse musicals de hoofdrol.

William Janz (Julio Iglesias Tribute) boeken

In begin jaren 90, was Julio Iglesias een van zijn ware helden. Het was dus niet zo vreemd dat hij in 1996 een finaleplaats wist te behalen in Henny Huisman’s Soundmixshow. Joop van den Ende zag zijn talent, en gaf producer Hans van Eijk opdracht om zich over William te ontfermen. Er kwamen vooral veel optredens in het buitenland door het feit dat onze William vooral in het buitenland diverse talentenjachten wist te winnen. Je zou kunnen zeggen: Geen profeet wordt in z’n eigen land geëerd ! 

Boekingen van William Janz (Julio Iglesias Tribute)

Op maandag 28 januari zagen 2,2 miljoen kijkers hoe William Janz doorging naar de halve finale in het televisieprogramma “Got Talent Espana” op het Spaanse televisie station Telecinco. Op 1 april was William te zien in de halve finale. Helaas heeft hij de finale niet gered, maar de halve finale is een prachtige prestatie. William was in juli 2019 nog te zien in het RTL programma ‘Het Spaanse Dorp Polopos’, waar hij een optreden verzorgde voor de bewoners.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

William Janz boekingsformulier