Rudy De Wit boeken

Rudy de Wit Boeken

Rudy De Wit

Rudy de Wit boeken? BD Bookings verzorgt oa de boekingen van Rudy de Wit. Rudy is een graag geziene gast op feesten en evenementen. Na het succes van de single ‘Onder De Volle Maan’ keert Rudy de Wit terug met de ijzersterke opvolger ‘Alles Is Anders’. ‘Alles Is Anders’ is een remake van een hit van Ben Cramer uit 1980, welke door Rudy i.s.m. producer Kees Tel in een nieuw jasje is gestoken. Hiermee heeft Rudy weer een herkenbare single in handen met hitpotentie.

Rudy De Wit boeken

Het gaat dan ook goed met Rudy de Wit. Eerder scoorde hij grote hits met liedjes als ‘Sweet Love’ en ‘Ga Met Me Mee’ en bracht al een succesvol album uit. Achter de schermen wordt momenteel gewerkt aan een gloednieuw album van Rudy de Wit.

Boekingen van Rudy

De nieuwe single ‘Alles Is Anders’ wordt uiteraard ondersteund door een videoclip die op alle bekende videoclip kanalen te bewonderen is en de single is uiteraard beschikbaar de bekende download- en streamings-portals.

Boek Rudy de Wit bij BD Bookings, voor de beste prijs. Vergelijkbare artiesten zoals Rudy de Wit zijn Frank Verkooyen, Wesley Klein of Marco Schuitmaker!

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Rudy De Wit boekingsformulier