Robert Pater boeken

Robert Pater Boeken

Robert Pater

Robert Pater boeken? Deze volksheld is een van de meest geboekte volkszanger van dit moment. Hij is graag gezien op besloten feesten, maar ook op grotere evenementen! Robert Pater boek je makkelijk en snel via BD Bookings.

Robert Pater boeken

Robert Pater is al sinds zijn jeugdjaren actief met muziek bezig. Robert is fulltime zanger en treedt veel op door heel het land, vooral op bruiloften en partijen en in cafeetjes is Robert een veel geboekte artiest. Het begint er meer en meer op te lijken dat Robert Pater zich dan eindelijk wat begint te vestigen in het circuit.

Momenteel scoort deze populaire zanger uit Raalte hit na hit. Zijn clips zijn grote YouTube hits en zijn muziek wordt veel beluisterd. Na de hits ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’, ‘Jij En Ik’ en ‘Eenzaam En Alleen’ is zijn muziek niet meer weg te denken in de café’s en op de Nederlandstalige radiostations.

Zijn carrière schoot in de afgelopen jaren als een komeet omhoog, met vele hit noteringen in de hitlijsten, en de nominatie voor een BUMA NL Awards voor ‘Grootste Talent’ en ‘Beste Album’.

 

Robert Pater boeken? Deze volksheld is een van de meest geboekte volkszanger van dit moment. Hij is graag gezien op besloten feesten, maar ook op grotere evenementen! Robert Pater boek je makkelijk en snel via BD Bookings. Naast het boeken van Robert Pater kunt u ook bij ons terecht voor andere artiesten. Wij verzorgen de boekingen van meer dan 500 artiesten, daarnaast organiseren wij ook bedrijfsfeesten en openbare feesten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Robert Pater boekingsformulier