Rob Ronalds boeken

Rob Ronalds Boeken

Rob Ronalds

Dat Rob Ronalds inmiddels de status heeft van bekende Nederlander mag ondertussen wel duidelijk zijn. Rob is bekend van Cooldown Café, het TV programma Ab Normaal en dagelijks op TV met Holland Clip Festival op TV Oranje.

Feestzanger boeken

Rob Ronalds gaat nu zijn eigen weg bewandelen met een nieuw imago, leuke liedjes en aan het einde van het jaar een nieuw album.

De single “Bloed Zweet & De Vlieger” zorgde onlangs nog voor de nodige opschudding in medialand en bezorgde Rob de veel aandacht in de bladen en op TV.

Boekingen Rob Ronalds

Nu is er zijn nieuwe single “Voor Een Zoen”. Dit is een bewerking van de oude hit van Michel Delpech, “Pour Un Flirt”. Deze song is o.a. bekend van de “Paturain” reclame en staat inmiddels goed genoteerd in de Mega Top 100.

Ook op de bühne is Rob Ronalds een kanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elk feest op z’n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met optredens in zowel binnen- als buitenland bewezen een entertainer van grootse klasse te zijn.

Rob Ronalds boeken

Rob Ronalds is een absolute aanrader als u een geslaagd feest wilt hebben.
In een tape act van 30 minuten komen hits als : Kleine blonde Mariandel, Haar rode lampie, Voor een zoen en andere gezellige feestplaten voorbij. 

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Rob Ronalds boekingsformulier