PartyfrieX boeken

PartyfrieX

Wanneer we de woorden ” Ik moet zuipen” roepen of zingen, dan heeft u meteen het deuntje in uw hoofd zitten. Dit is natuurlijk van PARTYFRIEX!

PartyfrieX bestaat uit het duo Tom & Bart,  direct na het uitbrengen van hun eerste single ‘Allemaal voor jou’ is het begin gemaakt. Het feestduo heeft inmiddels al op verschillende plaatsen in het land opgetreden.

De ene helft van de PartyfrieX (Bart) komt uit Budel en de andere helft (Tom) uit het populaire carnavalsdorp Casteren. Als eigenaar van een cafe zong Tom al enige tijd de feesthits vanachter de bar, Bart deed hetzelfde echter dan in Budel.

PARTYFRIEX BOEKEN

In juli 2013 zijn de PartyfrieX naar de allombekende Goldfinger Studio’s in Best gegaan waar Waylon van der Heijden de eerste hand legden aan een reeks van gezellige feestplaten. Waylon is zeker geen onbekende binnen de Nederlandstalige muziek, hij maakt o.a. de muziek voor: Django Wagner, Het Feestteam, Jeroen van Zelst, de Lawineboys en nog vele anderen.

Ook de  tweede single ‘Elke keer hetzelfde’ heeft alles wat een dikke feest plaat nodig heeft. De singel “De Camper” heeft het in het land ook goed gedaan. De 4 de single “Deze Kroeg, Ya Ya Yippie” deed het erg goed is uitgegroeid tot een echte feestknaller in het land.

Carnavalsartiesten boeken

Op 3 juli 2016 werd de single “Leef voor ’t Weekend” gereleased. Voor dit nummer gingen de PartyfrieX een samenwerking aan met DJ Carlo, geen onbekende in de feestwereld. Met een pakkende melodie, en een zeer toepasselijke tekst gaan de PartyfrieX de zomer van 2016 in. “Maandag & Dinsdag is niets voor mij, woensdag & donderdag vliegen voorbij. Elke vrijdag dan zakken we door, want ’t weekend daar leef ik voor!”   

Hun carnavalssingle van 2017, John (Met Zijn Accordeon), haalt de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker. Voor hun nieuwste single Ik Moet Zuipen zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef.       

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

PartyfrieX boekingsformulier