Nick Koot boeken

Nick Koot Boeken

Nick Koot

Bent u op zoek naar een artiest die ieder feest op zijn kop weet te zetten? Zoek dan niet verder en boek Nick Koot! Nick Koot is een gezellige, spontane zanger uit Rotterdam daarnaast is hij ook een super Entertainer. Tijdens een optreden is het 45 minuten lang feest! In 45 minuten komen de bekendste Nederlandstalige liedjes voorbij. Van Snollebollekes tot John West tot een hardstyle medley, BIJNA ALLES is mogelijk. Nick zal op uw feest of evenement een aanrader zijn.

Nick Koot boeken


Nick is geboren in 1987 en is sinds hij een kleine jonge was al bezig met muziek. Nick Koot komt voor het eerst met muziek in aanraking op de basisschool, waar hij zoals zoveel jongetjes van die leeftijd op feestjes met twee cassetterecorders twee bandjes aan elkaar door liet lopen. Op het moment dat Nick besluit te stoppen met draaien koopt zijn broertje een klein geluidssetje voor thuis. Nick wordt hierdoor aangestoken en pakt regelmatig stiekem de microfoon.

Tijdens een feestavond op de camping besluit hij echter de stoute schoenen aan te trekken en aan de dj te vragen of hij een nummertje mocht zingen! Het publiek was enorm enthousiast en Nick Koot heeft de smaak te pakken. In 2013 brengt Nick Koot zijn eerste single ‘Kom Mee Genieten’ uit. Snel gevolgd door ‘Een Nacht met Jou’ en ‘Het ritme van mijn hart’.

Nick Koot boeken bij BD Bookings

Inmiddels is Nick Koot een graag geziene gast in café ‘s, verjaardagen en grote evenementen.

Sinds 2021 verzorgd BD Bookings exclusief de boekingen voor Nick Koot

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Nick Koot boekingsformulier