Nick Koot boeken

Nick Koot Boeken

Nick Koot

Nick Koot is een gezellige, spontane zanger uit Rotterdam. Nick is geboren in 1987 en is sinds hij een kleine jonge was al bezig met muziek. Nick Koot komt voor het eerst met muziek in aanraking op de basisschool, waar hij zoals zoveel jongetjes van die leeftijd op feestjes met twee cassetterecorders twee bandjes aan elkaar door liet lopen. Op het moment dat Nick besluit te stoppen met draaien koopt zijn broertje een klein geluidssetje voor thuis. Nick wordt hierdoor aangestoken en pakt regelmatig stiekem de microfoon.

Feestzanger uit Rotterdam boeken

Tijdens een feestavond op de camping besluit hij echter de stoute schoenen aan te trekken en aan de dj te vragen of hij een nummertje mocht zingen! Het publiek was enorm enthousiast en Nick Koot heeft de smaak te pakken. In 2013 brengt Nick Koot zijn eerste single ‘Kom Mee Genieten’ uit. Snel gevolgd door ‘Een Nacht met Jou’ en ‘Het ritme van mijn hart’.

Nick Koot boeken

Inmiddels is Nick Koot regelmatig te zien en te horen op verschillende feesten en partijen. In 2016 is alweer zijn 4e single ‘Alles voor Eén Nacht’ uitgekomen.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Nick Koot boekingsformulier