Nakatomi boeken

Nakatomi boeken

Nakatomi

90’s act boeken

Nakatomi scoorde tijdens de hardcorehype in de jaren ’90 Top 40 hits die nog groter waren dan de pupillen destijds. De top 15 doorbraaksingle ‘Free’, #5 hit ‘Sing’ en de ongekende meezing-classic ‘Children Of The Night’ (#2) stonden op high rotation bij alle grote radiostations. Daarnaast draaide TMF de videoclips helemaal grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij on-demand clipkanaal The Box.

Nakatomi boeken

Producers Danski & Delmundo veroverden na Nakatomi de wereld van Zanzibar tot de Bananenbar met Alice Deejay en Vengaboys, maar de happy hits van Nakatomi worden tot op de dag van vandaag volop gedraaid in bars, clubs, online en on-air. Denk hierbij aan 90’s Request op 3FM, Woensdag Hakkuhdag bij 538, Radio Veronica’s 90’s Top 750 en natuurlijk Het Foute Uur van Q-Music.

Nu 90’s feesten en festivals als paddestoelen uit de grond schieten was de roep om de comeback van Nakatomi niet meer te negeren. ‘Children Of The Night’ zal remastered opnieuw uitgebracht worden en de originele zangeres, de spontane Rachel Spier, zal als Nakatomi volledig live gaan touren.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Nakatomi boekingsformulier