Marlous Oosting boeken

Marlous Oosting Boeken

Marlous Oosting

Marlous Oosting is geboren in Assen. Ze is de derde dochter uit een gezin van vijf kinderen, waaronder ook twee jongere broertjes. Dus de beste omgeving om met beide benen op de grond te staan. Al zijn ze dan wel haar grootste fans. Als kind wist Marlous al dat ze zangeres wilde worden en denkt daar na vele jaren nog steeds het zelfde over… Als 10 jarige begon Marlous al fanatiek te zingen in een kinderkoor, waar ze veel mee optrad en vaak de solo kreeg. In de jaren die volgden probeerde ze zoveel mogelijk ervaring op te doen en trad op met open dagen, schoolfeesten enz.

Marlous boeken

Ze bleef zich ontwikkelen qua zang en probeerde zich te oriënteren in de muziekwereld. Ze was veel bezig met netwerken, mensen vinden die haar konden steunen en die in haar geloven. Door aan het programma Idols op RTL 4 mee te doen, heeft Marlous veel mensen wakker geschud door haar grappige en lekkere brutale uitspraken tegenover Henkjan Smits! Hiermee heeft zij ook weer ervaring opgebouwd.

Boekingen van Marlous

Marlous is destijds in aanraking gekomen met mensen die haar wilden en konden helpen aan een eigen nummer. Het nummer (Als hij s’nachts piano speelt) staat bij de meeste Radiostations al jaren in de playlist, en wordt goed gedraaid. Na dit nummer heeft Marlous in 2007 een contract getekend bij Pinkrecords te Drachten en is ze samen met Eddy Harms aan de slag gegaan. Marlous en Eddy Harms hebben een single uitgebracht, getiteld ‘Jij alleen jij’.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Marlous Oosting boekingsformulier