Keet boeken

Keet Boeken

Keet

Multitalent Janouk Kelderman neemt het stokje van Yvonne Coldeweijer over voor de act Keet!. Janouk zal als zangeres en als het gezicht van RTL Telekids invulling geven aan De Nieuwe Keet!.

Keet boeken

Yvonne Coldeweijer : “Wat een super leuke tijd heb ik gehad als Keet! Bijna drie jaar lang heb ik mogen optreden voor kinderen door het hele land. Door mijn groeiende carrière komen er nu ontzettend leuke dingen op mijn pad, waar ik als kind al van droomde. Dat betekent dat ik helaas niet genoeg tijd heb om alles te combineren. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en triggeren en voor persoonlijke groei heb ik daarom besloten om uit de act te stappen. Mijn passies zijn muziek, presenteren en mijn eigen fashionblog en daar wil ik me nu op gaan richten. Ik wens De Nieuwe Keet! Janouk natuurlijk veel plezier en succes.”

Boekingen van Keet

De 22 jarige Janouk woont in Tilburg en zit in haar laatste jaar van de Musical Theater school in Tilburg. Al vanaf drie jarige leeftijd was Janouk gefascineerd door zingen, dansen en acteren. Dat al deze passies nu samen komen in de act Keet! is voor Janouk een meisjesdroom die uitkomt. De afgelopen periode is Janouk al intensief bezig geweest om in haar nieuwe rol te groeien. De eerste single ‘Een kus van Keet!’ is inmiddels opgenomen in de studio van Tjeerd Oosterhuis. Tjeerd schreef het liedje samen met Sjoerd Kuyper

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Keet boekingsformulier