Justen de Wildt boeken

Justen de Wildt

Justen De Wildt boeken? Boek bij BD Bookings, bij ons ontvang je altijd snel een reactie wanneer je Justen de Wildt wil boeken. Als je op zoek bent naar een Nederlandstalige zanger, is Justen de Wildt een goede en betaalbare keuze. Hij vult zijn optredens geheel naar wens in, of je nu levensliedjes, uptempo nummers, feestmuziek of de laatste Hollandse hits wilt horen. Hij maakt er echt een feest van! Justen is al sinds zijn negende bezig met muziek en probeert steeds een stapje verder te komen.

Met Esmeralda scoorde Justen in 2022 nog een bescheiden kroegen hit, op spotify bereikte hij hiermee meer dan 1 miljoen streams.

Justen de Wildt Boeken

Zijn repertoire groeit gestaag en hij kan het zelfs aanpassen aan het publiek. Op die manier ontdekt hij zijn eigen geluid en weet hij al welke richting hij op wil. Samen met zijn broer Sven breidt hij langzaam maar zeker zijn netwerk uit, met vallen en opstaan. Justen is altijd zichzelf gebleven, zonder poespas, en doet gewoon waar hij het liefste mee bezig is: mensen vermaken met zijn zangtalent!

Naast Justen de Wildt zijn Marco Schuitmaker, Wesley Klein of Jeffrey Heesen ook te boeken bij BD Bookings

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Justen de Wildt boekingsformulier