John West boeken

John West Boeken

John West

John West boeken? Boek John West bij BD Bookings voor de beste prijs en service.
Bij ons ontvangt u binnen 2 uur een reactie op uw aanvraag.

John West boeken

John West onderscheidt zich als zanger door het repertoire dat hij brengt met, in het volkse- en feestsegment, altijd een zekere stijl en klasse. Zijn uit duizenden herkenbare stem maakt dat zijn fan schare nog steeds blijft groeien. John West heeft de afgelopen 10 jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de Nederlandse podia. Met hits als Jouw blik, Wit Zwart en zijn laatste single Jij Laat Me Leven weet hij zijn fans telkens weer te verrassen en heeft hij inmiddels op alle kleine maar ook op de grote podia gestaan, een reden waarom heel veel mensen John West boeken.

John West boeken

In 2017 kon John West maar liefst twee Buma NL Awards en een gouden plaat voor Lekker Ding in ontvangst nemen. Daarnaast stond hij dat jaar met maar liefst 3 hits, Wit Zwart, Jouw Blik en Lekker Ding in de Top 20 van meest gedraaide liedjes in de Nederlandse horeca. Onlangs ontving John West uit handen van René Froger zijn nieuwe album “Jij bent zo’n mooie vrouw”. Deze cd-presentatie vond plaats in Poppodium 013 welke met 2.500 bezoekers volledig uitverkocht was. Op Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw hebben naast John, die zelf voor een groot deel verantwoordelijk was voor de teksten, ook Manfred Jongenelis, Bram Koning en René Karst meegeschreven. Ook staat er een duet op met Danny Froger: “Ik vind duetten heel leuk om te doen, het geeft je eigen werk een frisse impuls”, zo vindt John. “Je kan je, door met mensen als Danny samen te werken, muzikaal verder blijven ontwikkelen en verrassen.

Boekingen van John West

Deze avond in 013 was een voorloper op de concert-tour welke gepland staat voor 2019. Hiervoor heeft John een avondvullend programma samengesteld waarbij hij begeleid wordt door een 8-koppige band. Tijdens de tournee reist hij kris kras door het land en worden niet alleen al zijn hits gespeeld, maar zal hij zijn publiek verrassen met een muzikaal spektakel en een avond vol vermaak! Met zijn eigen gipsy sound weet John West van elk optreden een onvergetelijk feest te maken!

John West inhuren

Voor Boekingen van John West, bent u bij BD Bookings op het juiste adres.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

John West boekingsformulier