Jody Bernal boeken

Jody Bernal

Jody Bernal  boeken? Een optreden van Jody Bernal betekent swingen. Zijn energieke uitstraling, makkelijke liedjes en enthousiasme maken Jody Bernal ook tot een zeer geschikte artiest voor jonger publiek.

Jody werd geboren in Colombia op 12 November 1981. Hij werd geadopteerd door Nederlandse ouders toen hij 3 maanden was en is opgegroeid in Delft. Al snel bleek dat hij 3 grote passies kende in zijn leven: zingen, sporten en misschien ooit de kans te krijgen om zijn biologische ouders te kunnen ontmoeten. Zingen deed hij reeds vanaf zijn 8e jaar in een jongenskoor uit Delft, waarmee hij o.a. optrad in de Soundmixshow van Henny Huisman. Daarnaast heeft hij altijd heel veel aan sport gedaan. Hij speelt nog steeds voetbal bij de Zoetermeerse club DSO, maar is daarnaast ook een fanatiek snowboarder, waterskiër, en tennisser.

Jody Bernal boeken

Maar ondanks zijn sportieve en muzikale leven in Nederland, verlangde hij zeer naar het moment waarop hij kennis zou kunnen maken met zijn biologische moeder. Hij vloog op 1e kerstdag 1999 naar zijn geboortestad Bogota. Daar ontmoette hij zijn nieuwe familie: Moeder, broertje, en zusje. Samen met hen vierde hij het nieuwe Millenium. Zonder overdrijving was dit de gelukkigste periode uit zijn jonge leven

Toen hij terug kwam, bracht hij het nummer “Que si Que no” mee. Hij wilde hier een opname van maken om zijn moeder in Colombia te verrassen. Na deze opname viel zijn uitvoering echter zo in de smaak dat hij werd uitgenodigd om mee te doen aan het programma “Your Big Break”. De reacties op zijn televisieoptreden waren overweldigend. Vele platenmaatschappijen toonden hun belangstelling en bijna dagelijks werd hij gevraagd om ergens op te komen treden. Dit onverwachte succes was voor Jody Bernal de reden om te proberen een carrière in muziek te beginnen.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Jody Bernal boekingsformulier