Jeroen van Zelst boeken

Jeroen van Zelst Boeken

Jeroen van Zelst

Jeroen van Zelst boeken? Een feest artiest die ieder evenement of besloten feest 100%  op z’n kop zet! Deze Brabantse zanger weet er overal een feest van te maken met zijn aanstekelijke nummers. Bij BD Bookings boek je Jeroen van Zelst snel door het aanvraagformulier  in te vullen. Wij streven er na om binnen 4u een reactie geven.

Jeroen van Zelst Boeken

De 1e singel was direct succesvol te noemen waarop Jeroen wederom de studio indook. Daarna volgde de single “Hey, Ga Je Mee?”, een bewerking van “Beach Baby”. We praten dan over Juni 2011. De maanden daarna is er met man en macht gewerkt aan wat de nieuwe feestplaat moest worden voor Carnaval 2012. Dit resulteerde in de single “Dansen”, een cover van Pater Moeskroen. Deze single bleek een schot in de roos te zijn want vanaf deze single zijn de boekingen steeds beter gaan lopen.

Boekingen Jeroen Van Zelst

Jeroen is een veel geziene zanger tijdens carnaval. Hij noemt het zelf ook het mooiste feest van het jaar. Jeroen is zowel binnen als buiten de carnavalsperiode een veel geboekte feestzanger in kroegen, op feesten en partijen. Jan Biggel schreef de single en Jeroen maakt er een knaller van: Ik Wil Met Jou Naar Bed!

Jeroen van Zelst staat bekend om zijn aanstekelijke muziek, energieke optredens en natuurlijk veel humor. Nú uit de feestversie van de hit ‘Jouw Liefste Wens’. Het nummer van de Nederlandse band: De Paladijns. Het nummer werd uitgebracht in 1982 en groeide uit tot een hit in Nederland. In 2023 lijkt het nummer weer populairder dan ooit en daar doet Jeroen van Zelst in geheel eigen wijze nog een schepje bovenop!

Feestzanger boeken

Inmiddels is Jeroen een veelgeboekte feestzanger in kroegen en op feesten en partijen. Jeroen van Zelst boeken? Vul hier onder het aanvraagformulier in, wij streven er na om binnen 4u een reactie te geven op uw aanvraag.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Jeroen van Zelst boekingsformulier