Jan Van Est boeken

Jan Van Est

Jan Van Est boeken? Deze betaalbare volkszanger is de perfecte aanvulling voor uw feest of evenement, met herkenbare bekende liedjes maakt hij er overal een feestje van! Bij ons kun je terecht voor het boeken van Jan Van Est maar ook 500 andere artiesten!

Jan van Est boeken

Jan van Est is afkomstig uit Dordrecht en timmert al jaren aan de weg. Jan is gezegend met een geweldig stemgeluid en is op het podium een ras-entertainer. Door de jaren heen wordt Jan een geliefde gast bij Nederlandstalige radio- en televisiezenders. Ook op piratenstations weten ze zijn muziek goed te vinden.

Jan bracht een aantal zeer succesvolle singles uit zoals: “Kleine jongen”, “Ik wil maar kijken”, “Zing, Drink, Dans”, “Wat moet ik doen”, “Dat komt door jou” en “Het is zoals het is”. Zijn jongste single Nu Loop Je Mij Voorbij, is een gevoelig nummer waarin hij zingt over voorbije liefde en verdriet op zijn eigen manier. Al deze nummers staan op zijn in oktober 2015 verschenen album “Het is zoals het is”

Boekingen van Jan van Est

Met zijn geweldige stemgeluid en afwisselende eigen repertoire is het een feestje wanneer Jan van Est op de bühne staat.  


Ras-entertainer Jan Van Est komt in 2023 met een heerlijke meezinger, die de mensen zeker op de dansvloer zal krijgen! Nu uit: Jouw Ogen!

 

Jan Van Est boeken? Deze betaalbare volkszanger is de perfecte aanvulling voor uw feest of evenement, met herkenbare bekende liedjes maakt hij er overal een feestje van! Andere artiesten vergelijkbaar met Jan Van Est zijn bijvoorbeeld Marco Kanters, Wesley Klein of Jeffrey Heesen.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Jan Van Est boekingsformulier