Jan Smit boeken

Jan smit boeken

Jan Smit

Jan Smit betreedt op tienjarige leeftijd zonder enige vorm van plankenkoorts het podium om met BZN-zangeres het duet ‘Mama’ te zingen. Een half jaar later staat zijn naam in het Guinness Book of Records. Na The Beatles en Procol Harum is Jantje Smit de eerste Nederlander en jongste artiest ooit die op nummer één binnenkomt in de Top 40, met ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ Daarna volgden een succesvolle periode in Duitsland.

Jan Smit boeken

Vanaf 2005 zette Jan flink wat hits op zijn naam en heeft hij een grote stapel met Goud en platina bekroonde albums. Daarnaast mocht hij diverse awards in ontvangst nemen, zoals een TMF Award, een Edison en een Gouden Harp. Voor zijn Reality soap mocht hij de Gouden Televizier ring in ontvangst nemen. Jan Smit is een veelzijdige artiest en zit al meer dan 15 jaar in het vak. Naast zingen presenteert hij ook nog verschillende programma’s zoals, ‘’ De beste zangers van Nederland’’  en heeft hij zijn eigen platenlabel Vosound Records.

Jan Smit boeken bedrijfsfeest

Jan: “Maar uiteindelijk blijft muziek dezelfde belangrijke plaats in mijn leven innemen. Ik verlang altijd weer naar die zaal die uit zijn dak gaat. Dat vind ik het allermooiste van mijn vak: mensen een beetje blij maken. Het is een eer om dat te mogen en kunnen doen”. Jan Smit is een veelzijdig artiest en entertainer in hart en nieren.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Jan Smit boekingsformulier