Jacques Herb boeken

Jacques Herb boeken

Jacques Herb

Een optreden van Jacques Herb laat zich niet in een paar woorden omschrijven. Een feest der herkenning! Met zijn vele bekende meezingers, schlagers, rock & roll en polonaises maakt hij van ieder feest steeds weer een onvergetelijk feest! Jacques Herb staat voor: gezelligheid, professionaliteit, interactiviteit maar, bovenal………kwaliteit! Kortom ook op uw feest mag Jacques Herb niet ontbreken!

Jacques Herb boeken

De zanger Jacques Herb werd op 28 mei 1945 te Rotterdam, naast de Maastunnel, geboren Jacques Herb was de jongste uit een gezin van 13 kinderen. Amper 15 jaar oud monsterde Jacques Herb aan bij de “Wilde vaart ” en liet in diverse zeehavens in de wereld zijn talent als zanger horen. Jacques Herb deed vervolgens mee aan diverse talentenjachten en uiteindelijk won Herb in 1990 de “Posthoorn Talentenjacht ” in het Scheveningse Kurhaus. De finale werd door de AVRO op de televisie gebracht en toen Pierre Kartner Jacques Herb zag en hoorde, contracteerde hij hem meteen. Jacques Herb’s eerste single “De Toreador” kwam direct binnen in de hitparades van de toenmalige zeezenderpiraten.

Boekingen van Jacques Herb

Een jaar later, in juni 1971, kwam de grote doorbraak voor Jacques Herb met het lied “Manuela “, die na 2 maanden niet alleen Goud maar ook Platina werd (voor meer dan 250.000 verkochte singles). Jacques Herb is op de podia een feest van herkenning met zijn hits van toen en van nu.Jacques zit ondertussen al bijna 40 jaar in het vak. Jacques Herb boeken staat garant voor een spetterende, veelzijdige show!

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Jacques Herb boekingsformulier