Huub Hangop boeken

Huub Hangop Boeken

Huub Hangop

Huub Hangop is niet gewoon, een anti-held, grensverleggend, zeldzaam gek, de ene keer serieus en dan weer vol zelfspot en relativerend, de parel van de ernst en de luim, manoeuvrerend tussen carnavaleske meligheid en spitsvondige humor.

Huub boekte de afgelopen 25 jaar successen en meer dan dat. Optredens op podia in cafés, zalen, discotheken, tenten, vliegtuigen en stadions, op pleinen, grasvelden, televisie, radio, vrachtwagens, kruispunten en boten. Zijn nummers zijn bekend tot in de verste vertes: ‘Het Vrachtwagenchauffeurs lied’, ‘Ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant’, ‘Wat ben je lelijk van dichtbij’ en ‘www.anita.nl’. Menig Nederlander heeft deze nummers uit vol enthousiasme meegezongen.

Huub Hangop boeken


Overigens, in zijn vrije uren was Huub pianist bij THE JAZZY JANUS QUARTET, een jazz-orkest dat regelmatig Sam O’Neil begeleid. Huub is niet getrouwd en heeft geen kinderen, maar wel een rijbewijs BCDE en de diploma’s Douanewetgeving en WordPerfect 5.1 en de chauffeursdiploma’s Beroepsgoederen – en personenvervoer. Hij is dus ook vrachtwagen – en buschauffeur. In 1999 is Huub gestart met een opleiding tot jurist de Universiteit van Tilburg, waar hij in 2010 hoopt af te studeren. In 2006 studeert Huub af geheel tegen de planning in op 20 januari 2006 en derhalve 4 jaar eerder dan was verwacht. Vooralsnog hebben de protesten bij de toenmalige Minister van Onderwijs Maria van der Hoeven geen effect gehad en is Huub als mr. A.C. van den Berg aangenomen als advocaat bij Lawton Advocaten & Belastingadviseurs te Breda, alwaar hij thans opkomt voor de rechten van onder andere artiesten en musici.

Foute artiest boeken

Huub Hangop zet gegarandeerd de zaal op zijn kop!

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Huub Hangop boekingsformulier