Gebroeders Rossig boeken

Gebroeders Rossig boeken

Gebroeders Rossig

De vier Rossige broers besluiten in 2009 hun muzikale talenten te bundelen en schrijven hun eerste nummer: ‘Morgen zien we dan wel weer.’ met dit opzwepende nummer behaalden zij zelfs de titel ‘Feestnummer Zuidoost Nederland ’. Dit succes smaakte natuurlijk naar meer!

Gebroeders Rossig boeken

Met eigen nummers zoals: ‘Hallo Allemaal ‘De poppen aan het dansen, ‘Links, Rechts,voor en terug’, ‘Kom maar uit de kast, Kiekeboe’, ‘Ik ben moeders mooiste niet’, ‘Youre the voice’ ( Aprés ski versie) ‘Geef me een kus’ en dat aangevuld met heerlijke en gezellige meezingers, spontane interactie met het publiek, en een sprankelende performance op de bühne, raakt de agenda van De Gebroeders Rossig steeds voller! Zij brengen een feestelijke show en geven de zaal 100% meezing garantie.

Feestact boeken

Je komt de Gebroeders tegenwoordig overal tegen in het land, maar ook op de regionale en landelijke radio & tv zijn zij inmiddels geen onbekenden meer. Onder andere bij 3FM, RTL4, NOS Journaal, Omroep Brabant, ZAPP live, TV Oranje, Radio NL en Sterren.NL zijn zij voorbij gekomen.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Gebroeders Rossig boekingsformulier