Gebroeders Rossig boeken

Gebroeders Rossig

Gebroeders Rossig boeken ? De party act voor Carnaval, Oktoberfeest, Après-ski feest of foute party!  De heren maken er een groot feest van!

Gebroeders Rossig Boeken

Na het grote succes van ‘DE FEESTHIT’ Hallo Allemaal in 2018 zijn de Gebroeders Rossig niet meer weg te denken uit het nationale en internationale feestcircuit. Met de enige zingende eeneiige vierling van Nederland in huis ben je zeker van feest in de tent.
De broers Ronnie, Tonnie, Sjonnie en Donnie brengen gezellige meezingers, zorgen voor een spontane interactie met het publiek en een sprankelende, humoristische performance op de bühne.

Boekingen Gebroeders rossig

Met eigen nummers als: ’t is nooit te laat’, ‘Links, rechts, voor terug’, ‘Wij gaan après-skiën’ en ‘You’re the voice (met FeestDJ Ronnie)’, aangevuld met gezellige feestmedleys, is het voor de broers nooit te laat als het om een feestje gaat. Niet alleen het volwassen publiek zingt de nummers uit volle borst mee, juist onder de jeugd zijn de broers mateloos populair!

feestact boeken

Je komt de Gebroeders tegenwoordig overal tegen in het land, maar ook op de regionale en landelijke radio & tv zijn zij inmiddels geen onbekenden meer. Onder andere bij 538, 3FM, RadioNL, RTL4, NOS Journaal, Omroep Brabant, ZAPP live, KidsTop20 en TV Oranje, zijn zij voorbij gekomen.

 

Bekend van:
– Hits o.a. Hallo Allemaal, Alie Exprezz, You’re The Voice & Wij Gaan Apres-Skieen
– Optredens bij o.a. 3 Uurkes Vurraf, Mattie & Marieke (Q-Music), Evers Staat Op (Radio 538)

Gebroeders Rossig boeken? Boek deze feest act bij BD Bookings, wij reageren snel op uw aanvraag en hebben nog veel meer feest artiesten in ons bestand, zoals Gebroeders Ko of Jeroen van Zelst!

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Gebroeders Rossig boekingsformulier