Frans Bauer boeken

Frans Bauer Boeken

Frans Bauer

Frans Bauer (Roosendaal, 30 december 1973) is een Nederlandse zanger van het levenslied. Bauer groeide op in een katholiek gezin en bracht zijn jeugd door in een woonwagen. Vanaf jeugdige leeftijd is Bauer vastbesloten om zanger te worden. Zijn grote idolen zijn Julio Iglesias, Elvis Presley en Koos Alberts. Door de laatste wordt hij tijdens optredens soms op het podium gehaald om “Ik verscheurde je foto” mee te zingen.

Frans Bauer boeken

Bauers eigen zangcarrire krijgt vorm in 1987 wanneer hij onder de hoede van producers Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp zijn eerste single “Ben je jong” opneemt. Eerste landelijke bekendheid krijgt hij door het televisieprogramma All you need is love (1991), waarin hij – met goedvinden van zijn vriendin Mariska – mag kiezen uit twee vrouwelijke fans (die toevallig allebei Diana heten) om een avondje te gaan stappen.

Frans Bauer inhuren

Met zijn megahit ‘’Als sterren aan de hemel staan’’ brak Frans Bauer definitief door. Vanaf toen scoorde hij hit na hit en werden al zijn nummers goud of platina. Naast zijn Nederlandstalige en Duitstalige soloalbums heeft Frans Bauer ook verschillende duettenalbums. Zijn eerste duettenalbum met Marianne Weber werd een ongekend succes. Op de releasedatum in 1997 werden van deze CD met o.a de megahit ‘ De regenboog’ maar liefst 302.000 exemplaren verkocht. Ook met Corry Konings heeft Frans een duettenalbum.

Boekingen van Frans Bauer

Na zijn grote succes in Nederland breide Frans zijn bekendheid uit naar Duitstalige landen. In 1996 beleefde Frans zijn grote doorbraak in Duitseland, Oostenrijk en Zwitserland met zijn releasealbum van ‘ Liebesbriefe’ dat mede door Uwe Busse (producer van de Duitse band de ‘’Flippers) werd geproduceerd.

In 1997 werd het album ‘’ Weil Ich Dich Liebe’’ in maar liefst één week tijd met goud bekroond en dit Duitstalige album werd voor het eerst in de Nederlandstalige geschiedenis een nummer 1 positie in de album top 100. Ook nu is Frans Bauer nog steeds razend populair bij het grote publiek. Frans Bauer mag met recht trots zijn op zijn zeer succesvolle carrière.

Frans Bauer boeken bedrijfsfeest

Frans is een graag geziene gast op bedrijfsfeesten, bruiloften en dorpsfeesten.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Frans Bauer boekingsformulier