Frank van Etten boeken

Frank van Etten boeken

Frank van Etten

Al op 12-jarige leeftijd begon Frank van Etten met zingen en nam deel aan verschillende zang- en talentenshows, waar hij vaak eerste werd. Frank nam zang- en danslessen en kwam door zijn vader tijdens één van de optredens in contact met Henny Thijssen en Gerto Heupink, die eerder songs schreven voor o.a. André Hazes, Corry Konings, Renee de Haan, etc.

Frank van Etten boeken

Met dit duo nam Frank zijn eerste nummers op en megahit “Leef als een zigeuner” was geboren. Zijn debuutalbum “De weg naar geluk” ging meer dan 20.000 keer over de toonbank en en succesvolle carrière volgde. Honderden optredens later is de zanger vanuit het noorden ons land verkast naar Sint Anthonis en heeft hij daar zijn eigen studio waar hij niet alleen liedjes schrijft voor zichzelf, maar ook voor veel collega-artiesten.

Boekingen van Frank van Etten

Het is al weer ruim 12,5 jaar geleden dat Frank van Etten een grote hit scoorde met “Leef als een zigeuner”, maar met zijn laatste nummers “Als een engel op mijn pad“, “Ik wil met je dansen“, “Als je lacht”, “Jij bent niet meer die man van toen”, “Leef vandaag”, “Levenslang op reis” en “Dans Laila Dans” bewijst Frank van Etten nog steeds een van de beste zangers van Nederland te zijn.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Frank van Etten boekingsformulier