Frank Smeekens boeken

Frank Smeekens Boeken

Frank Smeekens

Frank Smeekens is zijn zang carrière begonnen bij de voetbal vereniging v.v. G.S.B.W in Goirle waar hij nog steeds thuis is en voetbalt. Zo’n 10 jaar geleden toen Frank 22 jaar was en na de wedstrijd van het eerste elftal in de kantine regel matig met liedjes van Frans Bauer en Bobby Prins meezong, is het allemaal begonnen.  Daarna ging het snel..hij werd uit genodigd door mensen die feesten gaven en ook café eigenaren waren enthousiast.in de wel bekende Bavariabierhal op de Tilburgse kermis maakte hij een jaar later zijn entree, wat ook weer goed beviel voor beide partijen en hij zo zijn bekendheid vergrootte.

Frank Smeekens boeken

Door dit alles ging het balletje rollen en kwam hij op meerdere plaatsen terecht, en wat hij zelf blijft zeggen ‘Het is belangrijk dat je je gezicht op zo veel mogelijk plaatsen laat zien’. Tevens breidde hij zijn repertoire uit met ook Engelstalige liedjes en is dan ook van alle markten thuis;
van SMARTLAP, LEVENSLIED, EVERGREENS TOT AAN ROCK! Na een paar jaar te hebben geproefd in het artiesten wereldje werd het tijd voor iets nieuws. Iets anders dan covers zingen..namelijk zijn eerste single. Die werd uitgebracht in 2000 het lied “Kleine dingen” wat uit werd gebracht bij Corry Konings werd een regionale hit, want tot op de dag van vandaag zingt iedereen het liedje mee in de regio en ook ver daar buiten.

Boekingen van Frank Smeekens

Deze eerste single die zijn promotie kreeg bij tal van radio stations en zelfs bij Radio 8FM rond kerstmis dat jaar. De tweede single van Frank Smeekens was “Zonneschijn aan ’t strand van San-José” die hij in eigen beheer uitbracht weer een jaar later. Nadien kwam er ook een derde single…die in de regio zeker ook hoge ogen heeft gegooid..in 2003 verscheen “Amor,amor” de lekkere zomerse plaat met een vlot tempo. Frank Smeekens creëerde zijn eigen repertoire en natuurlijk meer bekendheid, en heeft intussen al meerdere singles op zijn naam staan.

Allround Brabantse zanger boeken

Kortom Frank is een zeer goede zanger die alles kan zingen en dat voor een hele leuke prijs! Frank boek je bij BD Bookings!

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Frank Smeekens boekingsformulier