Ferry De Lits boeken

Ferry de Lits Boeken

Ferry De Lits

Ferry’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten, achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie. Dit café sponsorde in 2004 zijn eerste single Kijk In Mijn Hart”, waarna producer en tekstschrijver Jheron van der Heijden met hem aan de slag gaat.

Ferry De Lits boeken

Ferry bestormt de hitlisten met platen als Zacht Tikt De Regen, Joana en Ademloos Door De Nacht…. Erg trots is hij op de duetten Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn die hij maakt met goede vriend Django Wagner. Het eerste nummer verschijnt als single en Ferry wordt uitgenodigd voor een gastoptreden bij Django Wagner’s eerste live concert in 2014. Zijn debuutalbum Ritme Van De Nacht wordt alom goed ontvangen. Zijn nieuwe album staat gepland voor het voorjaar van 2017, met daarop weer een keur aan nieuwe liedjes waaronder zijn jongste single Doe De Ferry.

Boek Ferry De Lits

Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud. De single “Iedereen Wist ‘t” is een vrolijke swingplaat geworden terwijl hij met zijn nieuwe single, een duet met Jill Helena, een prachtig duet aflevert. Afgelopen mei bracht Ferry zijn nieuwste album “Ademloos” uit dat ontzettend goed is ontvangen. Het album is een schijf vol liedjes met een lach en een traan, maar vooral: Ferry.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Ferry De Lits boekingsformulier