DJ KICKEN boeken

DJ Kicken boeken

DJ KICKEN

DJ Kicken boeken? Op zoek naar een leuke en bekende party DJ? Boek dan DJ Kicken bij BD Bookings. Bekend uit de jaren 90 en 00’s!

DJ Kicken boeken

Al sinds de jaren 80 is deze allround deejay bezig met het draaien in discotheken. Begin jaren 90 werd het toeristische plaatsje Valkenburg zijn werkterrein waar hij elke zomer wekenlang draaide.
In 1994 werd hij wekelijks resident in Schinveld in Discotheek Meetpoint. Diverse andere discotheken in Belgie en Nederland benaderden hem om bij hun zijn kunsten te vertonen.

Ain’t no party (Like an Alcoholic Party)

Eind jaren 90 werden de eerste eigen producties een feit want remixen maken van oude nummers is nog steeds een van zijn hobbies! Dit resultuurde in 2002 tot zijn eerste single : I Wanna Dance With Somebody, een cover van Whitney Houston. Daarna werd Pennywise – Bro-Hymn door hem onder handen genomen dat onder de noemer Let me hear you nog steeds een veel gedraaide party-hit is. In 2004 maakte hij samen met Mc-q Ain’t no party (Like an Alcoholic Party) dat zelfs de party hit van dat jaar werd en in België zelfs in de top 10 terecht kwam.

Boekingen Dj Kicken

In dit zelfde jaar waren de 4 non blondes aan de buurt om geremixed te worden, onder de project naam : SALOU S.L. feat Joyce – What’s up. In 2005 scoort hij een bijna top 10 notering met de remake van de evergreen Happy Together. In 2006 is het jaar van nieuwe samenwerkingen zoals met Sonic solutions en Jude dat resulteerde in Nasty Creep en Walking on Sunshine 2006. De mix cd The alcoholic Party mix is een feit geworden met daarin verrassende combinaties van bekende hits!

Als u denkt die naam Kicken die ken ik toch? dat kan kloppen want hij is de broer van Patrick Kicken (veronica).

Boek DJ Kicken bij BD Bookings.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

DJ KICKEN boekingsformulier