De Alpenzusjes boeken

Alpenzusjes boeken

De Alpenzusjes

Wilt u De Alpenzusjes boeken of inhuren? De party act voor Carnaval, Oktoberfeest, Après-ski feest of fout party! De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller Helemaal dol. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee.

De Alpenzusjes boeken

De agenda van de Alpenzusjes raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn. Hun hits: Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke zetten de tent compleet op zijn kop. Begin 2015 namen de Alpenzusjes samen met Eric Dikeb en DJ Maurice zelfs een remix op van de grote hit ”Volg de leraar”. Met hun single Haka gingen ze op de internationale tour. Ze dansen met kinderen op hun versie van de Haka. Met deze vrolijke meezinger uit de studio van Goldfinger kunnen de voetjes weer van de vloeren en dansen de Alpenzusjes tot diep in de nacht.

Boekingen van De Alpenzusjes

Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen. Boek De Alpenzusjes bij BD Bookings voor de beste prijs!

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

De Alpenzusjes boekingsformulier