Dave Dekker boeken

Dave Dekker Boeken

Dave Dekker

Na een periode waarin Dave te zien was in het Theater en in TV programma’s zoals Topper Gezocht en natuurlijk zijn eigen soap: Dave Dekker Dendert Door, heeft de zanger een duidelijke keuze gemaakt om de focus weer op zijn muziek te leggen. Optreden is wat Dave het liefst doet en waar zijn hart ligt; in stadions, clubs, kroegen, festivals en op uw besloten evenement. Geen podium is te klein of te groot voor Dave. Of het nu voor 54.000 man is in de Johan Cruijff Arena of voor 40 man in een gezellige kroeg, Dave zal overal voor een feest zorgen waar uw klanten en/of personeel nog lang over na zullen praten.

Dave Dekker Boeken

Momenteel is Dave druk bezig met het schrijven van songs voor zijn EP, waarvan zijn eerste single ECHTE VRIENDSCHAP op dit moment op alle radiostations te beluisteren is. Ook de videoclip wordt erg goed opgepakt en op vele stations is de single paradeplaat, sterrenplaat etc. en stijgt hij hard in de hitlijsten.

Boekingen Dave Dekker

Naast zijn eigen songs waaronder ook zijn vorige hitsingle Mooier Dan Mooi zal Dave ook bekende Nederlandstalige hits zingen en natuurlijk ontbreekt Verdomd Alleen niet in deze lijst. De song waarmee het grote publiek Dave heeft leren kennen als de jonge Ciske de Rat in de gelijknamige musical.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Dave Dekker boekingsformulier