Dany The Voice boeken

Dany The Voice Boeken

Dany The Voice

Dany The Voice boeken

Dany bekend van The Voice is nu te boeken voor akoestische optreden! Van balletdansen naar zingen, van nationaal naar over de grenzen en van een verlegen jongetje naar de winnaar van The Voice Of Holland 2021. Dat is Dani van Velthoven AKA Dany. Met zijn sfeervolle songs, een mix van westerse popmuziek met Arabische invloeden, wil hij het verschil maken. Niet alleen op muzikaal gebied maar ook op het gebied van inclusiviteit en gelijkheid. Dany maakt zich hard voor LGBT-zaken en vluchtelingen en hoopt met zijn songs daar meer bewustheid voor te creëren. Een hele stap voor een jongen die ooit begon met dansen bij Het Nederlands Kinder Theater om meer zelfvertrouwen te krijgen en tijdens zijn HBO-opleiding bij Lucia Marthas Performing Arts Institute ontdekte dat zijn hart toch meer bij muziek lag.

Dany Boeken

Uiteindelijk gaf hij zich na verschillende optredens in Spanje op voor TVOH. En met die overwinning op zak is de flamboyante en spontane Dany nu klaar om met zijn muziek mensen positief te beïnvloeden en te verbinden.
Met de release van zijn singles ‘Magical Powers‘ en ‘Where Everybody Knows Your Name‘ (i.s.m. Hanin al Kadamani) zijn de eerste stappen naar succes gemaakt!

Dany The Voice Boeken

Dany is vanaf nu beschikbaar voor akoestische optredens! Dany The Voice boeken doe je bij BD Bookings.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Dany The Voice boekingsformulier