Corry Konings boeken

Corry Konings Boeken

Corry Konings

Corry treedt nog steeds op; van solo optredens tot shows met andere artiesten zoals haar eigen Corry Koningsshow en natuurlijk samen met Johan Heuser voor een speciaal duo-optreden. Corry Konings is te boeken bij BD Bookings.

Corry Konings boeken

Het begon voor Corry in 1969. Met een lokaal bandje nam ze “Hello Josephine” op, bekend van The Scorpions. Pierre Kartner kreeg het nummer te horen en vanaf toen ging het razendsnel met Corry. Inmiddels als zangeres van de Rekels kwam ze met componist/tekstschrijver en producer Pierre Kartner in de studio terecht en bracht de ene hit naar de andere: ‘Vaarwel ik zal geen traan meer om je laten’, ‘Rozen die bloeien’, ‘Huilen is voor jou te laat’ zijn allen hits van het eerste uur. Daarna kwam een periode van samenwerking met diverse producers met hits als ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Adios Amor’, ‘Mooi was die tijd’ en ‘Leven en laten leven’. Corry vond inmiddels dat het tijd was geworden om nieuw talent kansen te geven en richtte hiervoor medio 1998 CK Producties (management en theaterbureau) en Volta Records (platenmaatschappij en distributie) op. Johan Heuser was de eerste artiest in de stal waarmee Corry zich hoogst persoonlijk ging bemoeien.

Boekingen van Corry Konings

Corry kan buigen op een heel rijke periode van liedjes, een dikke 270 liedjes heeft zij gedurende haar carrière opgenomen. En hier komt nog steeds geen einde aan want zij is nog steeds bezig, samen met Johan Heuser kwam in 2000 de single ‘De Zon” uit en in juni 2002 kwam het nieuwe duet met Johan ‘Een zomer met jou”, tegelijk met haar album “De 40 tophits van Corry Konings”.
Anno kerst 2019 verscheen er samen met Roy Donders een kerstsingle.

Vragen of meer informatie nodig? Bel ons!

Corry Konings boekingsformulier